#ДариЩастие 2017

Официално обявявам начало на „Дари щастие 2017“.

Нека си припомним какво се случи през 2016г.ТУК

Ако желаете да подарите тоалет, аксесоар, грим или фотосесия на абитуриент с финансови затруднения, с отворени обятия ще ви поканя да бъдете част от каузата. Свържете се с мен ТУК. Онези от вас, които по една или друга причина не могат да участват, но искат да подкрепят инициативата, нека споделят този материал. Предварително благодаря. Вие сте част от чудото.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Условие за подаряване на тоалет – изисква се снимка и размер. Всякаква допълнителна информация би била добре дошла. Тоалета остава при вас, докато не решите сами да го изпратите на конкретен човек, като доставката е за ваша сметка.

Условие за подаряване на грим – изисква се опит

Усовие за подаряване на фотосесия – изисква се гъвкав график, съобразен с условията, които ще се договарят лично между вас и конкретния човек.

Снимки на облеклата, салоните за красота и контакти с фотографите ще се публикуват в официалната страница във фейсбук на TeahTalks, линк към албума – ТУК.

Като дарител, вие сте длъжни да запазите анонимността на човека на когото сте помогнали освен, ако той изрично не пожелае друго.

КАКВО ПРАВЯ АЗ

Моята работа е да намеря хората, на които да подарим щастие. Свързвам се със социални домове. Издирвам индивидуално, срещам се лично с децата, доколкото мога. Инициативата е за ЦЯЛАТА СТРАНА, затова се надявам на съдействие от приятели и съмишленици във всички градове.

Когато намеря нуждаещ се от именно вашия тоалет, грим и пр, аз ви свързвам и оттам нататък дарителя сам преценява дали ще помогне на конкретния човек, след разговор проведен само помежду ви.

УСЛОВИЯ ЗА ПРИЕМАНЕ

Ако сте приели тоалет/грим, задължително след абитуриентския си празник изпращате снимки на човека от когото сте го получили. Тези снимки по никакъв начин няма да бъдат разпространявани и използвани за ПР и реклама на инициативата.

Препоръчително е, следващата година да се включите в инициативата и да подарите подарения на вас тоалет.

Започваме!

Теодора Сукарева – TeahTalks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *