„Дари щастие“ РАВНОСМЕТКА

С удоволствие ви съобщавам, че успяхме да подарим десет усмивки на хора от цяла България, с които успяхме да се намерим и радваме взаимно. Няколко от нашите рокли и костюми си намериха нови притежатели и това ме прави наистина щастлива.

Стартирах тази инициатива съвсем спонтанно, притеснявах се, че времето ме притиска и за две седмици не бих могла да направя много, но в крайна сметка дарихме щастие, всички заедно. След баловете започнахме да получаваме снимки на красиви и радостни абитуриенти, на които сме вдъхнали спокойствие с нашия жест.

Искам да използвам тази статия, за да се обърна до всички, които се свързаха с мен с желание да дарят тоалетите си или своите услуги като гримьор,фризьор и фотограф, за да ви благодаря. Също така реших да повторя тази инициатива през пролетта на 2017г, когато вече пътя, по който трябва да вървим е по-отъпкан от нас самите и ще имаме повече време и възможност да достигнем до повече хора.

Имам желание да оставя фейсбук албума така, както си е в момента - виж ТУКМоля, ако някой от вече участващите в инициативата си е променил мнението нека се свърже с мен, за да сваля снимките, които ми е пратил. В противен случай април 2017г. започвам с нови сили раздаването на усмивки.

За мен беше чест да работя с толкова много хора, които искаха безвъзмездно да сторят добро. Искрено се надявам това да продължи и за напред.

Leave a Reply