Teah Talks


dsc_0074Наричат ме Теа.

Родена съм през не толкова далечната 1996-та година в град Пловдив, където и до ден днешен живея.

Любовта ми към писането винаги е била причината да се развивам. Непрекъснато се предизвиквам в тази насока да надграждам познанията си и да експериментирам.

Правя това, което  правя, защото идва от сърцето ми. Нещо, което те кара да се чувстваш жив и ти доставя удоволствие независимо,че е трудно, не може да бъде грешка.

Teah Talks се роди от факта, че местата с обективна информация и стойностни материали се оказаха дефицит.  Реално биваме заливани от евтина сензация и ненужни светски хроники, сякаш българина го интересува звездата Х какво вечеря.

Всяка статия тук е авторска, а в страницата Приятели ще бъдат публикувани получените на имейл-а ни материали.  Може да намерите тук също и информация за поети инициативи, каузи и  интересни събития. Всичко и всеки, който си струва да се покаже.

И така това е само началото.

Разглеждайте, ровете, дерзайте, оставете мнение или поставете въпрос. Чувствайте се свободни и помнете, че човек, който не спира да лети след мечтите си и понякога пада, все пак прави повече от онзи, който стои на земята и гледа своите как се отдалечават.

Теодора Сукарева