Мъжете превърнаха любовта в конкурс, жените живеят за наградата

 Мъжете превърнаха любовта в конкурс и то грозен. Надпревара за най-големи силиконови импланти, най-дълги екстеншъни, най-плътни устни, най-тънка талия, най-секси снимки по бански, най-провокативно държание. Захласвате се по този вид жени и си ги търсите. Когато ви игнорират се превръщат в "поредните мастии", а ако благоволят да откликнат на призивите ви, тогава са "Топа на топа". (бел aвт. Определенията идват от коментари по снимки във фейсбук.)

Вие създадохте клонингите
и сега ще си плащате за тях, защото така е редно.

За да бъде една жена в категорията описана по-горе се изискват солидни финанси за корекции и поддръжка на пластмасовото лице и тяло и съвсем "нормално" е тя да иска да си ги възстанови от вас след като тя е вашата Избраница. Тоест, това е нейната награда за спечелването на вашия конкурс. Може би винаги връзките са имали елемент на надпревара, но ако едно време наградата е била любов и съпруг/а до края на живота, сега са пари и краткротрайна връзка за избягване на усложнения като създаването на семейство.

Създадохме пазар за връзки не по-малко комерсиален от Ebay. Винаги намираш каквото търсиш, стига да имаш достатъчно пари.

И ако това е единия вид от хората, търгуващи на борсата, то не съм сигурна дали втория вид не е още по-жалък.

Онези, които искат клонингите, но не могат да си ги позволят.

Мъже, които разрушават семейството си или доверието с неговата партньорка заради импулса да търси перфектното. Перфектността в 21век е разстегливо понятие и най-често се постига след дълга игра на скалпела по тялото. Ама докато Марчето ти пере гащите, все пак може да се оглеждаш за тая и оная, да пускаш въдицата, па ако клъвне.

Хората в днешно време са емоционални далтонисти. Колкото и да звучи сухарско все пак, това е, което прави връзките несъдържателни. Без значение дали сте от 2 години заедно или от 15 години със семейство и деца.

Веднъж спреш ли да поливаш цвете, то умира и не възкръсва отново без значение дали ти се иска или не. От теб зависи само дали ще го държиш в хола си завинаги или ще го изхвърлиш, но така или иначе, то просто не е живо.

Живеем живота си с мисълта, че винаги можем да намерим нещо по-добро. Сякаш сме вечно гладни и си казваме да, тази пица е хубава, ама на другата улица ще има още по-хубава. Изживяваме годините си в една безсмислена гонидба към съвършения избор. Може би това нямаше да е такъв проблем, ако не постъпвахме така и с хората. Заменяме ги с нов модел, по-тунинговани, по-интересни, по-хващащи окото.

Само че, един ден очите ти ще остареят и ако цял живот си правил изборите си с тях, ще дойде момент, в който ще си сляп и сам.

Автор: Теодора Сукарева 

Leave a Reply