КАК ПИЯТ МЪЖЕТЕ

Вдъхновена от публикацията на Мартин Карбовски, следващата история ще ви представи видовете мъже спрямо тяхното пиене.

 НЕУДЪРЖИМИЯ - Той пие много. Ама много. Всичко започва като обикновена вечер на по питие в уютно заведение в квартала, където сте се разбрали да изпиете по бира, две и някак след 8-мата бутилка лукава усмивка се прокрадва на лицето му. Моя личен съвет е, момичета благодарете му учтиво за хубавата вечер и се приберете иначе ще ви заведе в Сикретс. Ще станете свидетели на раждането на нова черна дупка във вселената. Тя или по-скоро ТОЙ ще поглъща уиски със скоростта на мисълта на Мегз и докато се усетите и вече ще е забравил за вас, докато бута на таньорките десет лева в прашките, пеейки с цяло гърло Миле Китич.

 ТРЕЗВЕНИКА - Той па не пие. Хич. Излизате навън на заведение, ти най-накрая ще възнаградиш душата си със сухо Мартини след тежкия работен ден, а когато бармана погледне партньора ти, той още по-сухо ще каже: Сок. Портокалов.
През цялата вечер ще те гледа като престъпник и ще ти задава въпроси от сорта на "Ама, ти по принцип ли пиеш така?", "На една жена не и отива особено да пие алкохол." и единствения изход от такава ситуация е просто да го погледнеш в очите и да му кажеш нежно "Кой каза, че съм жена?"

АЛКОХОЛИКА - Той просто обича да пие. С теб или без теб, важно е да се пие. Мили дами, бягайте надалеч от такива. Те си имат свои планове в края на деня. Прибират се горди с 2 двулитрови бутилки бира и знаят, че вали-гърми ЩЕ СЕ ПИЕ БИРА. Няма кекс, няма секс и нищо не е точно. Изобщо, те са си напълно самодостатъчни и реално не се нуждаят ни от жена, ни от партньор. Няма смисъл.

 ХИТРЯГАТА - Почва те отдалече, вика "в тая жега нямаш ли нужда от нещо разхладително" и бам, поръчва ти голям джин и 3 шота текила за изпроводяк. Мисли си през цялата вечер, че ще те напие и успява все пак, но се напива и той драматично. Вкрайна сметка му държиш вратовръзката докато повръща в тоалетната на заведението и обмисляш да станеш лезбийка.

АЙЛЯК ПИЯНКАТА - Много рядък индивид. Носи и на пиене и на мохабет, а пък и с дядо му всяка година варят ракия. Елексир. Черпи те с домашно, правиш му с кеф салата. Майка му те обиква от пръв поглед, па бащата със сълзи на очите, че снахата пие ракия. Идилия! Внимание! Срокът на годност обикновено е девет месеца, после и двамата за дълъг период от време забравяте да пиете и да сте "айляк", като почне училище детето, рестартирате играта.

Автор: Теодора Сукарева

Leave a Reply