Какво правя тук?

В рамките на по-малко от 24 часа, тринадесет души ме заговориха с думите "О, ти си Теа, нали? Момичето, което пише статии". Ами, здрасти.

Замислих се и осъзнах, че никога не съм се впускала в обяснения за това, което правя и защо го правя. Просто предприемах някакви действия и всичко се случваше, естествено придружено с много работа и усилия, които, за да дадат резултат ти се отнемаше нещо друго.

Всъщност, това е моят начин да изразя себе си. Всичко, което виждате из този сайт се базира на идеите ми за промяна и развитие - личностно и обществено. Материалите, които пиша са плод на нещо истинско, съвсем реално събитие, за което вярвам, че трябва да се говори. Не само аз, вие също бихте могли. Без значение дали споделяме едно и също мнение, за мен е важно да спрете за секунда и да помислите по даден въпрос.

Или пък хората, в чийто талант вярвам, следя и подкрепям - „По пътя към върха“. Свързала съм се с тях, защото или от дълго време съм запозната с това, с което се занимават и го подкрепям или на хоризонта се е появил човек, който тепърва започва да се бори за това, което обича и аз искам да помогна с каквото мога. Защото качествените неща трябва да се споделят, трябва да се вдига шум за истинското и българското.

Зная, че предизвиквам смесени чувства. Преди месеци изпратих авторска статия на известен сайт - „Je suis mort“, бях обвинена, че съдя хората и че реално аз самата не съм правила нищо, за да привлека промяната, за която говорех в материала.  Хей, аз не съм Филип Тотю и не мога да вдигна четата на бой. Придавайки гласност на даден проблем и ръчкайки ви да отворите очи е моят начин да направя нещо. И аз го правя и ще продължа.

Опитвам се да положа началото на една положителна промяна у всеки един от нас с материали като Какво може да коства едно „Здравей“ и Имаш само един шанс.

Като за финал искам да ви кажа, че ако не желаете да бъдете заливани с комерс, когато нещо ви  хареса и впечатли трябва да реагирате и да помогнете и на други да се докоснат до него. Така сами ще създадем атмосферата около нас и няма винаги лошият пример да бъде единствения изложен на показ.

Автор: Теодора Сукарева  

%d1%82%d0%b5%d0%b03

Leave a Reply