Има ли в менюто ви?

Тази неделя ще имаме възможност да видим и чуем нещо, което ще се запечата в съзнанието ни доста по-дълго от летните хитове. За музиката на тези изпълнители няма сезон, всичко е сега и завинаги.

На 10 юли, точно в 12:00ч.  „42“  ще пусне своята нова песен и съпровождащ клип на име „Има ли в менюто ви“. Елементът на изненадата се засилва от факта, че участва още един изпълнител.  Името му ще се запази в тайна до премиерата.

Лято е и тъкмо летните хитове са превзели плейлист-а на повечето от нас. Песента, която предстои да излезе е доста далеч от този тип музика. Ценителите на стила ще се зарадват, а другите сериозно ще накара да се замислят за музикалните си предпочитания.

Заглавието освен, че е звучи обещаващо, загатва и за скандалния привкус на съдържанието.

Междувременно „42“ подгря феновете си като пусна една малка импровизация, правена миналата година, в края на която се чува малка част от това което предстои в неделя.

Чуйте и помнете датата – 10 юли 2016г.

One thought on “Има ли в менюто ви?

  1. Нямам търпение да чуя песента , толкова ми е влязъл под кожата Петър само него си слушам по цял ден , Независимо какво празнувам или просто отивам да тренирам НАЙ-ДОБРИЯ ЗА МЕН !

Leave a Reply

Your email address will not be published.