Денислава Сашова – Диона

DionaДенислава е родом от малко градче в близост до Плевен на име Койнаре. Живее във Велико Търново вече от две години, където успява да учи политология и в същото време да работи.

Прякора „Диона“ е получила от свои приятели. В древногръцката митология „Диона“ е по-скоро титла, (“Богинята”, женския вариант на Зевс) отколкото лично име. И да, по мое мнение прякора си е съвсем на място щом се отнася до рап.

Тя ми сподели, че неин идол е Ники Минаж, защото в тази индустрия е важно да си скандален и не на последно място да бъдеш добър артист. От представителите на рап музиката в България, неин любимец е 100 кила, тъй като е адаптивен и следва модата в жанра, или създава своя.  За останалите просто добавя „Аз уважавам всеки, който се занимава с музика, нямам забележки към никого и щом е известен, все с нещо се е потрудил да стане.

Първия си текст,  Диона пише през 2015г. На този етап от развитието си тя прави кавър-и на свои любими песни, като използва музиката и ги пресъздава със свой текст на български. Има няколко качени клипа в профила си, които всъщност и бяха причината да се свържа с нея.

Основното послание, което Денислава иска да предаде е, че и
момичетата могат да рапират. О, и то как. Мечтае някой ден хората да свързват името и с хубава музика и изкуство, също и за песен с изпълнител от чужбина.

„Мечтая да отворя музикално студио, където да помагам на Дионахора като мен, които следват мечтата си.“

Сподели ми също, че има огромно желание да се развива и няма никакво намерение да се отказва. Иска някой ден да носи титлата „най-доброто МС в България“. Пък аз съм убедена, че ще е нейна.

Аз вярвам в таланта на това момиче. Можете да повярвате и вие като посетите нейната официална страница ето ТУК.
Харесайте я, за да не пропуснете премиерата на първата ѝ песен „Поста ми“

Това, което Диона оставя за читателите на TeahTalks:
„Работете над това, което искате, мечтайте за него, мислете за него, отдайте му се и то ще се сбъдне!“

Leave a Reply

Your email address will not be published.