Уроци по рисуване и занималня за възрастни в уютна обстановка

Димана Бояджиева е израснала в семейство на художници, архитекти, музиканти, фотографи и педагози, също така е дипломиран художник живописец.  Събрала познания в най-артистичните и вдъхновяващи сфери, тя има желанието да ги сподели с вас чрез реализирането на една своя идея от ученическите си години, а именно да отвори вратите на дома си за уроци по рисуване и занималня. 14686393_1170107029712759_155664306_n

Уроците по рисуване биват два вида, първия е професионален, подготовка подходяща за изпити. Приемат се деца от 10 години, без горна възрастова граница. Предлага се пробен урок с придружител. Ще се провеждат в ранния следобед.

Втория вид дейност е още по-иновативен и за първи път срещан у нас – терапевтичен. В днешно време много от нас търсят хоби, което да им помогне да се отърсят от стреса и бързината на живота. Занятието е много подходящо за онези от нас, които искат да намерят малко тишина, уют и спокойствие и в същото време да създават нещо красиво.

Занималнята също е разделена на две групи. Първия вид е за деца от 10 до 15 години, а втория от 15 до 45г. Местата във всяка група са 15. Ако се интересувате, побързайте да се запишете. Първото посещение е безплатно, ако прецените, че ви харесва се плаща месечна такса. Заниманията ще са както индивидуални, така и отборни, всеки ще се занимава с това, което му се прави и ще се включва в каквото реши. Ще се дават определени задачи и определени часове, в които ще започва дадена игра, четене или изнасяне на интересна информация и мини-лекция, но всеки ще обръща внимание на това, което го влече.

Ето какво споделя самия автор на проекта:

10473434_714077825315684_7529956593652086920_n“Колко пъти ви е било тъпо, спряло, скучно, еднообразно и сте се чувствали зациклили или просто ви мързи да се разнообразите сами, а и не намирате подходящото място, нито занимавки?
Колко пъти сте искали да се видите с някого насаме и да си говорите спокойно, без да ви зяпат отнякъде?
Предлагам ви следобедни часове, прекарани в уютна атмосфера с комбинация от:
– четене на приказки
– интелектуални и забавни игри, ребуси, гатанки
– рисуване
– пийване на ароматен чай и/или кафе
– домашно приготвени вкусотии
– задаване на въпроси и получаване на отговори
– айляк терапия на отпускането и нови гледни точки
– и още кой знае колко приятни неща, които ще открием заедно в процеса “

Това е мой личен проект, който е реалност, а не празни думи.
От вас зависи дали ще си подарите нещо ново и свежо в живота си. За въпроси и записване – пишете ми лично съобщение!

За продължителността на занятията и тяхната такса, както и за отговор на всеки друг ваш въпрос по темата, може да се свържете  с Димана Бояджиева. 

Автор: Теодора Сукарева

Leave a Reply

Your email address will not be published.