#ДариЩастие ПРОДЪЛЖАВА

Пет дни след старта на инициативата имаме дарени 22 рокли, един костюм и едно сако. Съвсем скоро някои от дрехите тръгват към новите си притежатели, което ме прави изключително щастлива. Аз от своя страна се свързах с възможно повече медии, които да отразят каузата и информацията да достигне до възможно повече хора. Кои от медиите ни помогнаха и кои не, няма да коментирам на този етап. Важното е, че желаещи от цяла България се свързват с мен, просто защото искат да подарят усмивка на някого.

Днес се свързах с домове за деца лишени от родителски грижи, но и на двете места ми отговориха, че вече са успели някак да помогнат на своите абитуриенти, което успя едновременно да ме зарадва и натъжи. Обаче вече знам, че през пролетта на 2017г., започвайки тази инициатива по-рано ще успеем да зарадваме и тях.

Работата продължава. Ако сте съпричастни с  това, което правя - разпространете го. Наблягам на това да намеря хора, които да приемат подарък от нас - рокля, костюм (те са дефицит), в някои случаи аксесоари, дори безплатен грим, нокти и фотосесия от професионален фотограф.

Важно е да се знае, че хората, на които ще подарим тоалет НЯМА да се представят публично, освен ако те не пожелаят, тоест си остава между мен, теб и човека, който ти изпраща подаръка. Поради тази причина не искам да се притеснявате да се свържете с мен, ако искате да облекчите разходите на семейството си по повод бала.

Тук може да намерите личната ми фейсбук страница, на която отговарям почти веднага - КЛИК
Ето това е email адрес, на който можете също да ми пишете - teah@teahtalks.com

Хей, нещата се случват, когато работим заедно!

Leave a Reply