#ДариЩастие ПРОДЪЛЖАВА

Пет дни след старта на инициативата имаме дарени 22 рокли, един костюм и едно сако.

Съвсем скоро някои от дрехите тръгват към новите си притежатели. Това ме прави изключително щастлива.  Аз от своя страна се свързах с възможно повече медии, които да отразят каузата и информацията да достигне до възможно повече хора. Кои от медиите ни помогнаха и кои не, няма да коментирам на този етап. Важното е, че желаещи от цяла България се свързват с мен, просто защото искат да подарят усмивка на някого.

Днес се свързах с домове за деца лишени от родителски грижи. И на двете места ми отговориха, че вече са успели някак да помогнат на своите абитуриенти, което успя едновременно да ме зарадва и натъжи. Обаче вече знам, че през пролетта на 2017г., започвайки тази инициатива по-рано ще успеем да зарадваме и тях.

Работата продължава

Ако сте съпричастни с  това, което правя – разпространете го. Наблягам на това да намеря хора, които да приемат подарък от нас – рокля, костюм (те са дефицит). В някои случаи, аксесоари, дори безплатен грим, нокти и фотосесия от професионален фотограф.

Важно е да се знае, че хората, на които ще подарим тоалет НЯМА да се представят публично, освен ако те не пожелаят, тоест си остава между мен, теб и човека, който ти изпраща подаръка. Поради тази причина не искам да се притеснявате да се свържете с мен, ако искате да облекчите разходите на семейството си по повод бала.

Тук може да намерите личната ми фейсбук страница, на която отговарям почти веднага – КЛИК
Ето това е email адрес, на който можете също да ми пишете – teah@teahtalks.com

Хей, нещата се случват, когато работим заедно!

Leave a Reply

Your email address will not be published.