„BodySoulMind Party – Опознаване“

Интересното име на това събитие е плод на игра на думи и съвсем не е случайно. BSM означава Body (тяло), Soul (душа) и Mind (ум).

Създател и организатор е Приказна Идея, която обяснява целта на събитието като празнуване на личната свобода на всеки един от нас. Главната идея е всеки да открие това, което търси. Например запознанства, нови усещания, начин човек да изрази себе си, индивидуални предизвикателства и игри.  Това е чудесен повод да намериш 'свои хора', радвайки се на привилегията да се намираш в интелигентна компания. Всичко това на фона на приятна музика.

Всеки търсач на нови приключения като мен би се почувствал заинтересован.

Освен това, всеки желаещ да сподели творчеството си има по няколко минути на сцената, с които да спечели сърцата на публиката и да намери свои съмишленици.

И това даже не е всичко. На събитието ви очакват и домашно направени вкусотии.

Първата част от BSM Party, премина под надслов „Първи срещи“ и се състоя на 20-ти февруари. Водещи бяха Ивелина Начева и Антон Янакиев. Отзивите на гостите бяха повече от добри и още преди настъпването на края, темата за продължение беше поставена.

Имате шанс да станете част от това единствено по рода си парти, организирано с умисъл, обич и желание. „BSM Party - Опознаване“. ТУК ще намерите линк за събитието във фейсбук и още информация.

23-ти април, Sound Trap.
Аз ще бъда там, а вие?

Leave a Reply