Калоян Димитров – Ballan

Калоян Димитров или също известен като BallaN е на 23 години, родом от град Попово, понастоящем живее в София. Завършил е инженерна специалност Автоматика, информационна и управляваща техника в Технически университет, Варна. Обича позитивните хора, музиката, семейството си и бирата, но най-голямата му страст си остават танците.

След като попитах Калоян от къде идва Ballan, той ми призна, че всъщност това е най-задавания му въпрос. “Нищо специално, просто като малък се чудех как да се пиша в ЦС-а (counter strike) и след някакъв купон брат ми беше оставил една бутилка Ballantines whiskey на бюрото ми , закрих tines и остана Ballan, та така и до днес.

Кога реши да започнеш да танцуваш, съответно какво означава това за теб?
Танцувам от първи клас, дойде един човек в училище , който каза , че преподава народни танци (хореографът ми и ръководител на ПФА “Северняче”) и без да се замисля и да попитам майка ми дали може аз просто се записах. Танцувах активно 10 години , след което заминах да уча в друг град и спрях с народните танци. И един ден в училище мой съученик ми показа лунната походка и се запалих да уча различни вариации от ютуб . Така с времето не спирах да гледам уроци и да се уча сам вкъщи и един ден тренировките ми се увенчаха с успех и започнах да правя пари с танците и да се издържам. И така танците от хоби се превърнаха в начин на живот за мен.

Помниш ли темата на първото видео, странично от танците?
Помня я,  разбира се. Казваше се “разликата между мен и майка ми”.
Логично е кое ме е накарало… Невероятната логика на майка ми, нейните въпроси и гледни точки. Извор на идеи за ред забавни клипове, които хората не спират да споделят, коментират, харесват и до днес.

Какви реакции предизвикваш у хората, които те гледат?
Реакции всякакви, най-често предизвиквам смях и усмивки у хората, което е и най-голямата награда за мен и стимул да продължавам да правя нови и нови. Забавно е, когато ме срещат хора по улицата. Радват се , искат да се снимаме, да си поговорим. Наистина харесват това, което правя. Това ме прави щастлив.

Искам да кажа на всички, които четат това ВИНАГИ да бъдат себе си. Ако не бях себе си вероятно нямаше да има такъв ефект от клиповете ми. Често ми казват, че харесват това което правя именно, защото съм естествен и това е факт.

Това, което Калоян оставя за читателите на TeahTalks:
Бъдете себе си и винаги стойте здраво стъпили на земята.
Пийс аут браточки,  аз съм Ballan и ще се видим в следващото ми видео.

Leave a Reply

Your email address will not be published.