10 неща, които ще си помислите, ако приятел ви зареже заради ‘гадже’.

Който не познава това чувство, определено може да се похвали, с други думи да не ви идва на главата такава история. Не е особено приятна, но пък колко от нещата, които ни се случват ежедневно са?

Ето десет от най-често срещаните мисли на потърпевшите приятели.

10 неща

1.И к'во, откри голямата любов, а?  

Добрите приятели не завиждат, напротив. Те се радват за успешните опити в любовта на най-близките им, но доста голям процент от успеваемостта се дължи на BFF-то, по чиито нерви си маАл гюбеци, докато те е тряскала любовната истерия и си събирал смелост да вържеш правилното изречение към половинката.

2.Ти сигурен/на ли си, че я/го познаваш добре?
Никой по-добре от най-добрия приятел не може да се превърне във ФБР агент, който да проучи кандидат гаджето. Освен може би майка ти.

3. Ехо, ами какво стана с пиенето на бира всеки петък?
Повечето приятелства създават някакви мини-ритуали, които поддържат отношенията ви и честно казано, какво по-хубаво от компанията на най-добрия ви приятел след поредната травмираща седмица? Стига и той да мисли по този начин.

4.Завел/а си я/го на нашето място?
Нищо свещено не остана на тоя свят, ей.

5. Много сладки селфита си правите. Пу, убавци. Само не забравяй, че гаджето ти едва ли ще те намира за толкова як/а, ако види снимките ти от 9 клас, които пазя в телефона си.10 неща

6. Аз те обичах преди да заприличаш на човек, бе. Никой не трябва да забравя от къде е тръгнал и с кого е вървял.

7. Вземете ме с вас някъде!
Идеален начин да се опознаем, да се харесаме или намразим за цял живот.

8. Не! Промених си решението! Никога повече с вас!
Трябва да призная, че беше много неочаквано решение от моя страна да прегърна дървото в парка и да си говоря с една катерица, след като вие не изкарахте ска&%ните си езици от устите си ДОРИ ЗА ПЕТ МИНУТИ.

9. Осъзнаваш, че нямаш право да ме изоставяш заради гадже, защото накрая пак при мен ще дойдеш за утеха, нали? НАЛИ? ЕХО?
Тъжния момент, в който повечето от нас се чувстваме пренебрегнати и започваме да свикваме с мисълта, че трябва да се примирим и да не опитваме да бъдем нечий ангел хранител, защото понякога не ни е по силите.

10. ...
- Ало? 3:45 сутринта е, какво има?
- Скъсахме...
- Каква пица да взема по път за вас?

 two cats

 

 

Leave a Reply