Теодора Сукарева – Теа

Теодора Сукарева - ТеаКазвам се Теодора Сукарева, наричай ме Теа.

Родена съм през 1996-та година, месец май. Да, зодия близнаци съм, може би заради това ще имате чувството, че четете два различни автора. 

Пиша от дете. Започнах с фен-фикшъни по популярни поредици, след това си направих блог, а няколко години по-късно се създаде това, което виждате тук – TeahTalks. Разбира се, благодарение на помощта на приятел

Лутах се дълго време от стил в стил, търсех себе си и в един момент бях загубила желание да се развивам в тази насока. Последва двегодишна мъчителна пауза, през която мисълта да застана пред белия лист ме ужасяваше. Потънала в битовизми, тревоги и центрофугата на ежедневието, сякаш бягах от онова, което наистина съм. 

Краткото ми лирическо отклонение има щастлива развръзка. Пишейки из секцията Блог се усмихвам, защото съм тук и защото ти си тук и четеш. Благодаря! Това място е моят дом, всяка публикация е създадена с любов. Ако има поне мъничка вероятност думите ми да накарат някого да не се чувства сам и да усети прилив на вдъхновение – тук съм! Повече няма да си тръгвам. Обещавам!

Разглеждайте, ровете, дерзайте, оставете мнение или поставете въпрос. Чувствайте се свободни и помнете: Човек, който не спира да лети след мечтите си и понякога пада, все пак прави повече от онзи, който стои на земята и гледа своите как се отдалечават.