Как пият мъжете

Как пият мъжете - Teahtalks.com

Вдъхновена от публикацията на Мартин Карбовски, следващата история ще ви представи интерпретация на това как пият мъжете.

 НЕУДЪРЖИМИЯТ

Той пие много. Ама много. Всичко започва като обикновена вечер на по питие в уютно заведение в квартала, където сте се разбрали да изпиете по бира, две и някак след 8-мата бутилка лукава усмивка се прокрадва на лицето му. Моя личен съвет е, момичета благодарете му учтиво за хубавата вечер и се приберете иначе ще ви заведе в Сикретс. Ще станете свидетели на раждането на нова черна дупка във вселената. Тя или по-скоро ТОЙ ще поглъща уиски със скоростта на мисълта на Мегз и докато се усетите и вече ще е забравил за вас, докато бута на таньорките десет лева в прашките, пеейки с цяло гърло Миле Китич.

 ТРЕЗВЕНИКЪТ

Той па не пие. Хич. Излизате навън на заведение, ти най-накрая ще възнаградиш душата си със сухо Мартини след тежкия работен ден, а когато бармана погледне партньора ти, той още по-сухо ще каже: Сок. Портокалов.
През цялата вечер ще те гледа като престъпник и ще ти задава въпроси от сорта на “Ама, ти по принцип ли пиеш така?”, “На една жена не и отива особено да пие алкохол.” и единствения изход от такава ситуация е просто да го погледнеш в очите и да му кажеш нежно “Кой каза, че съм жена?”

АЛКОХОЛИКЪТ

Той просто обича да пие. С теб или без теб, важно е да се пие. Мили дами, бягайте надалеч от такива. Те си имат свои планове в края на деня. Прибират се горди с 2 двулитрови бутилки бира и знаят, че вали-гърми ЩЕ СЕ ПИЕ БИРА. Няма кекс, няма секс и нищо не е точно. Изобщо, те са си напълно самодостатъчни и реално не се нуждаят ни от жена, ни от партньор. Няма смисъл.

 ХИТРЯГАТА

Почва те отдалече, вика “в тая жега нямаш ли нужда от нещо разхладително” и бам, поръчва ти голям джин и 3 шота текила за изпроводяк. Мисли си през цялата вечер, че ще те напие и успява все пак, но се напива и той драматично. Вкрайна сметка му държиш вратовръзката докато повръща в тоалетната на заведението и обмисляш да станеш лезбийка.

АЙЛЯК ПИЯНКАТА

Много рядък индивид. Носи и на пиене и на мохабет, а пък и с дядо му всяка година варят ракия. Елексир. Черпи те с домашно, правиш му с кеф салата. Майка му те обиква от пръв поглед, па бащата със сълзи на очите, че снахата пие ракия. Идилия! Внимание! Срокът на годност обикновено е девет месеца, после и двамата за дълъг период от време забравяте да пиете и да сте “айляк”, като почне училище детето, рестартирате играта.

Вижте още: Каква работа, какви 5 лева?

Сподели:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *